Klik hier voor de funpage
Log in met je unieke code
Algemene voorwaarden     Privacy
Verast door Guus Meeuwis!

Momenteel zit ik middenin de concertreeks van Antwerpen. Meer dan de helft zit er al op en ik geniet van elke avond op het Vlaamse podium. De Vlaamse kranten staan vol euforische recensies over de shows en het publiek lijkt elke avond nog uitbundiger te worden. Afgelopen week werd ik door Guus Meeuwis verrast. Hij kwam me tijdens de soundcheck met een bezoekje vereren. Na een paar mooie woorden van mijn collega mocht ik de Platina dvd ‘Wit Licht Live’ uit zijn handen ontvangen. Maar liefst 60.000 exemplaren zijn er al verkocht! Ik ben heel erg trots op deze registratie en helemaal op de platina status!
Zondag mocht ik vanuit Antwerpen afreizen naar het World Trade Center in Rotterdam, daar werden mijn geliefde beeldjes, De Edisons, uitgereikt. Ik hecht veel waarde aan de mening van het publiek! En het publiek stemde zowel Wit Licht als Dochters naar een Edison, iets waar ik buitengewoon trots op ben!
Het was een drukke, maar ook hele mooie week. Ik kijk uit naar de drie shows die nog komen in Antwerpen. Mocht je er nog graag bij zijn, voor de laatste avond zijn nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar!


Groetjes,

Marco