Klik hier voor de funpage
Log in met je unieke code
Algemene voorwaarden     Privacy
Tour in Antwerpen afgesloten
28 maart 2009
 
De tour in Antwerpen is afgesloten en het was een intensieve maar vooral ook fantastische  periode waar ik met een warm en voldaan gevoel op terugkijk. Het ontvangst in Antwerpen was geweldig en het publiek uitzinnig! Voor en na de shows heb ik veel mensen gesproken en iedereen was even lovend. Zelfs de Belgische Minister van Immigratie en Asielbeleid Annemie Turtelboom heeft een show bijgewoond en na afloop heb ik met haar nog even gesproken over de show en de problematiek rondom kindsoldaten. Heel bijzonder als je een Minister als gast mag verwelkomen!
 
Inmiddels ben ik weer thuis bij mijn gezinnetje en pakken we de draad van het gezinsleven weer lekker op.
Rust nemen na deze periode doe ik nog niet echt want vrijdag 3 april ben ik samen met Guus Meeuwis en Jan Smit te gast bij Edwin Evers in de Jaarbeurs in Utrecht bij Dommelsch Live38 XXL. Daarnaast is mijn agenda zoals altijd goed gevuld en heb ik nog veel dingen in de planning staan. Concert @ Sea op de Brouwersdam in Renesse is bijvoorbeeld een evenement waar ik ook erg naar uitkijk. Op 26 juni a.s. sta ik daar met o.a. VanVelzen en Racoon!
 
Verder zal de film Wit Licht in mei op dvd verschijnen en ik hoop natuurlijk dat jullie hem allemaal in huis gaan halen! Met het verschijnen van de dvd wordt het drieluik Wit Licht echt afgesloten, een drieluik dat me enorm veel energie heeft gekost maar tevens een project waar ik een enorm goed gevoel over heb en eigenlijk ook wel heel, héél trots op ben!
 
Groetjes,
 
Marco