Klik hier voor de funpage
Log in met je unieke code
Algemene voorwaarden     Privacy
Wit Licht concert visueel spektakel

Wit Licht concerten visueel spektakel

De Wit Licht concerten van zijn van start gegaan! Marco Borsato is begonnen met zijn uitverkochte concertreeks die bestaat uit maar liefst 8 shows. Marco opent op spectaculaire wijze met zijn nummer Wit Licht en een adembenemende lichtshow. Met opzwepende muziek, Marco’s fantastische band en enthousiast publiek gaat het dak van het Gelredome eraf!

Het merendeel van het publiek is in de bijpassende kleur wit gekleed, wat Marco zeer waardeert: “Het is wel mooi om jullie allemaal in het wit te zien jongens, fantastisch”, aldus Borsato. Marco Borsato is maanden op dieet en aan het trainen om fit te zijn voor de concerten. Dat is zeker terug te zien op het podium; Marco straalt en heeft er zin in!

Het publiek geniet ook met volle teugen van het spektakel. Er werd met volle borst meegezongen met Dromen zijn Bedrog, De Bestemming, De Waarheid en zijn vele andere hits. Je kon merken dat het publiek zijn huiswerk heeft gedaan, want ook de nummers van zijn nieuwste album werden gemakkelijk meegezongen. Tijdens de ballads  pakten de bezoekers, op verzoek van Marco, de mobieltjes erbij die zorgden voor extra sfeerverlichting. Met daarbij het podium dat bestaat uit een enorme catwalk en 3D-scherm met maar liefst 153.000 led-lampjes is het een ongekend visueel spektakel.

Daniel Boisseavain en Paul Carrack zijn de verassende gastoptredens. Daniel Boisseavain bracht het nummer Saturday Night van Herman Brood ten gehore, waar vervolgens het publiek op kon gaan rocken. Paul Carrack zong twee nummers: Dedicated en Over My Shoulders. Zijn gezicht mag misschien voor een aantal mensen onbekend zijn, maar zijn liedjes daarentegen niet.

Marco sluit het concert af met Waarom Nou Jij, Rood en Als Alle Lichten Gedoofd Zijn. Wie dacht dat het niet spectaculairder kon, had het mis. Marco verrast zijn publiek door over hen heen te vliegen! Kortom, het publiek ging meer dan voldaan en tevreden naar huis.  

De concertreeks Wit Licht is na het album het tweede deel van een drieluik waarna de film Wit Licht in december zal volgen. De bezoekers van de Wit Licht concerten kunnen gratis naar de bioscoop om deze indrukwekkende film te zien.