Klik hier voor de funpage
Log in met je unieke code
Algemene voorwaarden     Privacy
Wederom extra show in Gelredome!

RUN OP KAARTEN MARCO BORSATO: WEDEROM EXTRA SHOW IN GELREDOME!

Ruim 200.000 ‘Wit Licht’ concertkaarten in één weekend verkocht

De Marco Mania is opnieuw toegeslagen! Waar de eerste zes shows in een onvoorstelbaar tempo uitverkocht raakten, blijkt het toevoegen van een extra show gezien de vraag naar kaarten voor Wit Licht nog altijd niet voldoende. Zojuist is besloten ook dinsdag 21 oktober aan de tourlijst toe te voegen. Kaartverkoop voor het extra concert op dinsdag 21 oktober is vandaag om 19.00 uur gestart! De langverwachte concerten van Marco Borsato in het Gelredome vinden plaats op 10, 11, 13, 14, 17, 18, 20 en 21 oktober.

Marco Borsato laat vanaf de filmset van de speelfilm ‘Wit Licht’ in Zuid-Afrika weten: "Vanuit Zuid-Afrika volg ik de verkoop op de voet en ik heb er van te voren toch wel weer even slecht van geslapen. Maar dat er zo onvoorstelbaar veel animo voor Wit Licht zou zijn, is meer dan fantastisch! Ik ga zorgen dat alle fans die zoveel moeite hebben gedaan om aan kaarten te komen, van iedere minuut zullen gaan genieten!"

Op zaterdag 24 mei barstte om 10.00 uur de officiële verkoop van de zes concerten in alle hevigheid los. Al snel werd besloten om een extra concert toe te voegen. Fans probeerden massaal kaarten te bemachtigen, want zowel de telefoonlijnen als de internetservers hadden het zwaar. Ook de verkooppunten wisten tienduizenden fans in korte tijd aan toegangskaarten te helpen. In korte tijd waren er maar liefst zeven shows in het Arnhemse Gelredome, op enkele kaarten na, uitverkocht.


Klik hier om kaarten te bestellen voor de Wit Licht concerten.

Marco Borsato – Wit Licht

Vrijdag 10 oktober 2008 – Gelredome Arnhem - uitverkocht
Zaterdag 11 oktober 2008 – Gelredome Arnhem - beperkt kaarten beschikbaar
Maandag 13 oktober 2008 – Gelredome Arnhem - uitverkocht
Dinsdag 14 oktober 2008– Gelredome Arnhem - uitverkocht
Vrijdag 17 oktober 2008– Gelredome Arnhem - uitverkocht
Zaterdag 18 oktober 2008 – Gelredome Arnhem - uitverkocht
Maandag 20 oktober 2008 – Gelredome Arnhem - beperkt kaarten beschikbaar
Dinsdag 21 oktober 2008 – Gelredome Arnhem- NIEUW